تکمیل وجه طرح فروش یکپارچه خودروی ریسپکت تیپ 2

امکان تکمیل فرآیند ثبت نام خودروی ریسپکت تیپ2 برای متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی (طرح عادی)، با توجه به اولویت‌بندی اعلام شده از سوی وزارت صمت با نوبت آذر ماه1402، به صورت فروش فوری و آنلاین فراهم گردیده است. ، لذا متقاضیان میتوانند نسبت به واریز وجه خودرو به صورت آنلاین از ساعت 10:00 صبح روز پنج شنبه مورخ 30/09/1402 لغایت 24:00 روز سه شنبه مورخ 05/10/1402 اقدام فرمایند. شایان ذکر است بازه ی زمانی مذکور به هیچ عنوان قابل تمدید نمی‌باشد.

لازم به ذکر است تـکـمیـل فـرآیـنـد ثـبـت‌نـام ‌صـرفـاً به صورت آنـلایـن و از طـریـق پــورتـال جـامـع ایـرانـی کار به آدرس http://bahman.iranecar.com امکان‌پذیر می باشد که با ارسال پیامک به متقاضیان مرتبط اطلاع رسانی خواهد شد.

*رنگ محصول، براساس ظرفیت، اولویت درخواست و اولویت واریز وجه توسط متقاضیان انتخاب می گردد.

متقاضیان محترم می توانند، در زمان ثبت نام و تکمیل وجه و در صورت تمایل، نسبت به خرید خدمات سرویس دوره ای به شرح جدول شماره 2 اقـدام فرمایند. در صورت خرید و واریز وجه امکان انصراف از خرید وجود نخواهد داشت.

محصول ریسپکت تیپ2 دارای گارانتی 5 سال یا 150 هزار کیلومتر (هر کدام زودتر فرا برسد) و دارای سرویس ادواری رایگان به مدت 1 سال یا 20 هزار کیلومتر (هر کدام زودتر فرا برسد) و مطابق با لیست سرویس های ادواری مندرج در دفترچه راهنمای مشتریان می باشد.

در این روش عرضه، متقاضیان محترم می توانند، در صورت تمایل، نسبت به خرید سرویس های ادواری سال دوم و سوم و بر اساس توضیحات مندرج در جدول شماره 2 به شرح ذیل اقدام نمایند.

 

⭐جهت اطلاع از قیمت و جزئیات خرید خودرو با شماره شرکت ۰۲۸۳۳۲۹۷۲۹۲ داخلی ۱۰۱ تماس حاضل نمایید همچنین شما می توانید با مراجعه  پیج اینستاگرام شرکت آوین تابش آوا نمایندگی بهمن موتور استان قزوین از آخرین اخبار فروش خودرو مطلع گردید.

instagram.com/a_t_a.co

ارتباط با مشتریان :٠٩١٩٣٧٨٧٥٣٣

فکس :۰۲٨٣٣٢۹٧٣١٢